logo .
Català - English
Voltamons Produccions
.
.
Rutes per a viatgers intrèpids
.
.
L'equip
Aquest és en Xavi Sardà, l'operador de càmera. Un viatger experimentat, amant de l'Àfrica, del risc i de la gent d'aquest continent. En Xavi us vol transmetre tot allò que ha vist captant les millors imatges, buscant la millor llum i, de vegades, sent només allà on passa l'acció.
Aquí tenim el nostre guia i xofer. En Jordi Baldrich. Ell ja és mig africà perquè fa més temps que viu en aquest continent que no pas a Europa. Amb ell coneixerem diferents personatges que ens van obrir la porta i el cor per mostrar-nos la seva hospitalitat. Guia, xofer, mecànic i un bon coneixedor de la cultura africana.
Eh, què tenim avui per dinar? Aquesta és la Pepi Mayordomo, la nostra cuinera i cap d'intendència. Es cuidarà d'alimentar-nos correctament, d'anar a comprar allò que faci falta i d'ajudar amb tot el què necessiti l'equip. Una viatgera experimentada.
La petita de la colla, l'Anna Colom. Periodista, ajudant de càmera i guionista. Ella ens aportarà aquella visió nova, aquells sentiments que desperta l'Àfrica quan la visites per primera vegada. Aquelles imatges que ja no veus quan portes molt temps en un lloc.
I, finalment, jo mateixa, Carme Torrades, directora, productora i guionista d'aquesta sèrie, que després de conèixer durant anys l'Àfrica, he tingut la necessitat de compartir-la amb tots vosaltres.
Ja coneixeu l'equip. Ara us presento el mitjà de transport. Un camió Mercedes Unimog. Un 4x4 que ens ha permès portar tot el necessari per afrontar un llarg viatge de sis mesos. Preparat per travessar deserts, camins enfangats i en mal estat. Un vehicle que ens ha portat a aquells llocs menys accessibles i on precisament trobem l'essència de l'Àfrica. Ha estat la nostra casa i l'estudi de producció. Ell és el fil conductor de la sèrie Rutes per a viatgers intrèpids.
.
XML Valid HTML 4.01! Valid CSS!